Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

E-handel i praktiken – från strategi till affärsnytta

Beskrivning

Boken har tydligt fokus på både strategi och praktik, där du som läsare har goda möjligheter att både skapa förståelse för teorin och bygga praktisk kompetens. Efter att ha gått igenom boken är förhoppningen att du ska känna dig trygg med att arbeta med dessa frågor i praktiken.

Författare: Hanna-Karin Grensman har djup kunskap i ämnesområdet och en gedigen utbildning inom beteendevetenskap. Hon håller kurser på yrkeshögskolan inom projektledning, e-handel och digital kommunikation.

Avsedd för: Kurslitteratur inom yrkeshögskola, högskola och universitet. Introduktionsboken med ett brett perspektiv, som tar upp många olika frågor man behöver förhålla sig till för att säkerställa att man får tillbaka de investeringar som man gör i sin e-butik.

Originaltitel: E-handel i praktiken – från strategi till affärsnytta
Författare: Hanna-Karin Grensman 
Publicerad: 2019-03-15
ISBN13: 978-91-523511-2-3
Utgivare: Sanoma Utbildning
Antal sidor: 351
Vikt (gram): 672
Formgivning: Jonas Olsson

Beställning

Om du är intresserad av att köpa boken, kan du beställa den direkt via mig. Jag behöver följande information för att kunna skicka din order:

  • Leverans- och fakturaadress
  • Vilken (eller vilka böcker) samt antal.
  • Glöm inte att ange om du vill ha boken signerad och vem signeringen ska vara till.

Köpevillkor

  • Jag använder mig av enhetsfrakt, så fraktkostnaden är endast 50 kr, oavsett hur många böcker du beställer.
  • Som privatperson har laglig rätt att returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett anledning. Detta gäller inte om du har bett om, och fått boken signerad. Vid retur betalar du för frakten och står risken.