Din varukorg är tom.

Böcker som förändrar

Karriärrebell

av Eleonor Sjunnevik och Hanna-Karin Grensman
Omslag för Karriärrebell - ta kontroll och slipp örfilar i jobbsökardjungeln

Har du följt alla ”regler” för att söka arbete men trots det inte fått ditt drömjobb? Har du slagit knut på dig själv för att passa in på arbetsmarknaden? Kanske har du köpt myten om att du inte kan förvänta dig att trivas på arbetet?

Karriärrebell vänder sig till dig som vill vidare i karriären. Boken visar hur du lyfter fram dina styrkor och kommunicerar ditt varumärke, utan att kompromissa med din personlighet. Du får konkreta tips och övningar för att hitta dina mål, dina värderingar och vad drömjobbet innebär för just dig.

Du får också veta hur du bygger ett unikt cv som lyfter upp just dina styrkor och kompetenser, och du lär dig knep för att blända rekryteraren under intervjun - bara genom att vara precis den du är.

Alla kan hitta ett arbete att älska. Karriärrebell visar dig hur.

"Karriärrebell gav mig inspiration att börja lyssna på mig själv igen. Efter att ha läst igenom boken gav jag mig på övningarna. Jag började med det mest praktiska: mitt cv. Mitt gamla cv var bra. Det var tydligt, proffsigt och hade en bra bild. Men det hade en fundamental brist: det saknade min personlighet..."

"Ja, du ska passa din arbetsgivare, men din arbetsgivare ska också passa dig. Det låter kanske fånigt, men att läsa det var som om att vakna upp ur en dvala."

"Mina personliga brev (i jobbansökningar) har blivit ungefär 7000 ggr bättre sedan jag läste Karriärrebell."

299 kr
Originaltitel: 
Karriärrebell - ta kontroll och slipp örfilar i jobbsökardjungeln
Författare: 
Eleonor Sjunnevik och Hanna-Karin Grensman
Förlag: 
Grensman Förlag
Formgivare: 
Måstad Grafiska/Ellinor Ihlström
Bandtyp: 
Häftad
Språk: 
Svenska
Utgiven: 
2014-04-15
Antal sidor: 
266
ISBN13: 
978-91-981397-0-9