Din varukorg är tom.

Böcker som förändrar

Pressmeddelanden

Möt kärlekens julle i ny bok från Grensman Förlag

Holmfridur Hardardottirs jullar har blivit allt från kramdjur till föremål för forskningsprojekt. Nu kommer den första boken om jullarnas äventyr, utgiven på Grensman Förlag.  

Karriärrebeller utmanar arbetsmarknaden

Har du följt alla ”regler” för att söka arbete men trots det inte fått ditt drömjobb? Har du slagit knut på dig själv för att passa in på arbetsmarknaden? Kanske har du köpt myten om att du inte kan förvänta dig att trivas på arbetet?

Den nya vågens normbrytande barnbokslitteratur

Familjen som konstellation kommer aldrig bli densamma igen. Ny teknik och nya lagar möjliggör nya former av familjer som tidigare var omöjliga. Samtidigt så pratar vi mer än någonsin om barnuppfostran. Vad lär vi våra barn? Hur får barnen bäst förståelse för omvärlden?

Är du journalist och vill samarbeta med oss?

Journalist/frilans? Intresserad av samarbete?

Grensman & Grensmans har flertal programpunkter i Pride House som kan bli bra artiklar, reportage och intervjuer.

Familjen Pride i skönlitteraturen

Pressmeddelande | 2013-07-25 |

Pride är en fest med allvarligt tema.

- Stockholm Pride House är en av de största seriösa platserna för samtal kring identitet, relationer och sexualitet, säger Hanna-Karin Grensman, föreläsare och författare.

Hanna-Karin Grensman debatterar klarspråk på konferensen Forum för textforskning

I juni debatterar Hanna-Karin Grensman klarspråk på den åttonde konferensen Forum för Textforskning som arrangeras av Linnéuniversit

Marie Larsson blir ny verksamhetschef på Grensman Förlag

I mars tillträder Marie Larsson som ny verksamhetschef vid Grensman Förlag, en enhet inom Grensman & Grensmans. Larsson är utbildad litteraturvetare med inriktning på genus och en uppskattad frilansskribent.

Grensman & Grensmans utmanar kommunikationshus

Kommunikationshuset Grensman & Grensmans AB erbjuder kvalitativa tjänster inom kommunikation, PR och management för företag och privatpersoner.

Det vi gör är unikt. Ingen annan på marknaden kan erbjuda samma kombination av tjänster som Grensman & Grensmans AB.