Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Katarina Konradsson ny verksamhetsansvarig på Grensman Utbildning

I juni tillträder Katarina Konradsson som ny verksamhetsansvarig vid Grensman Utbildning, en enhet inom Grensman & Grensmans. Konradsson är utbildad personalvetare med inriktning på pedagogik.

Utvecklingen i världen har en högre förändringstakt än förr, det är därför viktigt för den personliga utvecklingen och för möjlighet att avancera på den flexibla arbetsmarknaden att ha tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling.

– Det är personligt tillfredsställande för mig att få bidra till människors utveckling och därmed deras välmående och en spännande utmaning att få skapa kurser i samarbete med Grensman & Grensmans medarbetare. Vi har så mycket kompetens inom kommunikation, ledarskap och IT att vi kommer att få ansöka om att bli ett lärosäte, skojar Konradsson, verksamhetsansvarig på Grensman Utbildning.

– Vi på Grensman Utbildning vill att alla ska lyckas och därför kommer vi i samarbete med Grensman Förlag att ge den uppskattade kursen ”Fixa drömjobbet!” med Eleonor Sjunnevik och Hanna-Karin Grensman ett flertal gånger under hösten, säger Katarina Konradsson.

Grensman Utbildning har ett nära samarbete med ett flertal yrkeshögskolor och undervisar i kurser från hela Grensman & Grensmans AB verksamhetsområde.

– Företag har omedelbar nytta av YH-studenterna då dessa har direkt kontakt med yrkesområdet under sin studietid. Studenterna från yrkeshögskolorna kan börja jobba sin första arbetsdag efter utbildningen då de redan kan de praktiska aspekterna av yrket, säger Konradsson.

Grensman Utbildning erbjuder kunskaper för ett livslångt lärande och ger möjlighet för att kunna välja om hela livet. Grensman Utbildning kommer utöver kompetenshöjande utbildningar även arrangera litteraturseminarium och kurs i speldesign.

Efter sommaren lanseras en rad nya kurser, event och föreläsningar. Katarina Konradsson presenterar dem på Grensman Utbildnings webbsida i slutet av augusti.

 

Ytterligare upplysningar

Katarina Konradsson, 08-555 362 20, katarina.konradsson (a) grensmans.se
Maria Kedvall, pressansvarig, 08-555 362 20, maria.kedvall (a) grensmans.se

Kommentarsfältet är stängt.