Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jag är inte pryd, men … Om märkliga mötesstrategier vid Stenhamraskolan

Jag säger inte att det som skedde var olagligt, visst inte. Jag säger bara att det gjorde mig en smula förvånad. Minst sagt. 


Mer om bakgrunden finner du här: STENHAMRASKOLANS NEDGÅNG OCH FALL


Kommentarer

”Så oprofessionellt av rektorn. Alltid bäst att förhålla sig så neutral som möjligt och inte säga något i onödan i en sådan position. Än mer när man inte skött sig.”

”Du vet hur det finns side quests, och ett main quest? Huvuduppdraget? Hon passade på med ett side quest den dagen.”

”Som synnerligen pryd och sexnegativ kan jag ju påpeka att det där med att som myndighetsföreträdande och ansvarig försöka förföra någon av de inblandade klaganden är verboten. Fylleflamsa kan folk göra på krogen. Låter lite grann som någon sorts mer eller mindre medveten undanmanöver, så lite split?”

”Flickaktigt gulligt inställsam med inriktning på den manliga individen i sällskapet. Varför reagerar vissa kvinnor i ledande positioner på det sättet när de blir trängda och tycker att situationen känns jobbig? Jag misstänker att det är något slags, förmodligen omedvet, undergivenhetsbeteende som ska göra mannen mer välvilligt inställd. Det fungerar förmodligen utmärkt på en del män, jag har sett det och fascinerats mer än en gång till exempel av en professionell ekonom som gjort grova fel och som med flickaktig röst och huvudet på sned lyckades få manliga styrelseledamöter att tycka att hon var såå duktig. Inte kunde väl lilla hon missköta något?

Att göra det i mannens hustrus närvaro är dumt, att göra det mot din man med dig närvarande är bortom idiotiskt.

Jag kan dock inte hjälpa att ditt väna sätt att berätta om det får mig att tänka på min katts min när hon jagat in bytet i ett hörn.”

”Apråpå rektorns flirtande: Djupt olämpligt.”

”Er situation börjar likna den numera nedlagda friskola på Lidingö där personal med rektorn i spetsen tog till alla knep för att locka/lura/hota föräldrar till att ha kvar sina barn i skolan. En familj, som trots det valde att byta, fann sig strax därefter anmälda till soc. Anonym anmälan, men några år senare fick mamman av en tidigare anställd på skolan veta att det var rektorn som låg bakom. Somliga bör nog inte ägna sig åt vare sig skola, företagande eller något alls som inbegriper kontakt med andra människor. Ni tycks ha råkat ut för ett gäng av den sorten.”