Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

KÖP MIN TID!

Du kan köpa min tid och min kompetens. På köpet får du mitt engagemang, min integritet och min orimligt lösningsorienterade attityd.

Som ett kinderägg ungefär – fast mer värdefullt och utan choklad. (Fast det kan finnas choklad.) 

JAG TÄNKER – strategiskt arbete med fokus på affärsutveckling, digitalisering och kommunikation.

Jag gillar att tänka och är hyfsat bra på det, genom att kombinera det med universitetsstudier och omfattande erfarenhet, har jag kommit till en punkt där jag tycker att det strategiska arbetet är löjligt tillfredställande. Det lägger grunden för företagets möjligheter att lyckas och jag finner ett lugn och en stilla glädje  i tydliga processer, effektiva strategiska planer, och uppstrukturerade aktivitetslistor.

Du kan läsa mer om vilka områden jag arbetar med, vad jag är duktig på och vilka strategiska uppdrag som jag genomfört under JAG TÄNKER

JAG PRATAR – föreläsningar och kurser med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap.

Jag är utbildare av födsel och ohejdad vana. Jag älskar att göra det och har gjort det hela mitt yrkesliv. Jag tar fram allt från koncept, till innehåll till genomförande. Jag har en förkärlek för yrkeshögskolan och får jag välja så lägger jag alltid med praktiska moment, så att deltagarna inte bara får en trevlig upplevelse utan också lär sig saker i praktiken.

Du kan läsa mer om de standardkurser jag erbjuder,  mitt engagemang på yrkeshögskolan och olika utbildningsuppdrag som jag genomfört under JAG PRATAR

JAG SKRIVER – alla sorters text, alla anpassade efter syfte, målgrupp och kommunikationskanal.

När jag var fyra-fem lärde jag mig läsa och skriva och sedan slutade jag aldrig. I dag är jag formellt skolad i konsten och har också hunnit skaffa mig många års erfarenhet. Jag skriver alla sorters texter, för alla sorters kanaler, för alla sorters målgrupper. Jag skriver också ledartexter och krönikor och njuter lite extra av att göra lektörsläsningar för aspirerande författare.

Du kan läsa mer om de texter som du kan få hjälp med, läsa textprover och ta del av de olika textuppdrag som jag genomfört under JAG SKRIVER.


Köp min tid

Utgångspunkten är vad du behöver, varför du behöver det och vad du vill uppnå. Du berättar och jag lyssnar och ställer frågor. Om du inte vet säkert vad du vill, så vet jag vilka frågor jag ska ställa för att vi ska komma fram till det. När jag förstått dig så föreslår jag en lösning, speciellt anpassad till dig och ditt företag.

Svårare än så är det inte. 

Hanna-Karin Grensman Grensman & Grensmans AB skribent debattor forelasare kop min tid