Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Lektörstjänst

Samlar du också bokidéer i byrålådan? Skicka dem till oss istället! Få värdefulla råd kring hur du går vidare med ditt bokprojekt av en erfaren lektör och förverkliga din bokdröm.

Ett par objektiva ögon är alltid värdefulla under skrivprocessen. För dig som skriver med sikte på utgivning erbjuder Grensman Förlag lektörstjänst. En erfaren lektör läser din text och ger dig feedback på hur du kan förbättra och gå vidare med den. Du får ett skriftligt utlåtande där du ges ett utförligt omdöme om manuskriptets form och innehåll. Synpunkterna kommer att belysas med exempel och citat från texten. Utlåtandet kan också innehålla konkreta förbättringsförslag. Utlåtandet blir ca sex A4-sidor och kan se ut ungefär så här: Lektörsutlåtande exempel

Pris

Lektörstjänsten kostar 2 700 kronor i grundavgift. I grundavgiften ingår 49 sidor utan extra kostnad.
Ytterligare sidor kostar 6 kronor/sida (inkl. moms).

Skicka in ditt manus

Med post:  Grensman Förlag, Att: Lektörstjänst, Galtuddsvägen 16, 179 62 Stenhamra
Med e-post: info (a) grensmans.se . (När du skickar digitalt tillkommer 1 kr per sida för utskrift)

Vi vill att ditt manus är skrivet i Times New Roman stl 12 och med 1,5 i radavstånd.

Recensioner

”Det är ett imponerande arbete du har lagt ned och jag är mycket tacksam för att du är så seriös. Utlåtandet är mycket bättre än vad jag vågade hoppas. Mycket glädjande och det är mycket sällan jag får känslan av att ha fått mer än vad jag vågat önska.” – H.O. thriller (skönlitteratur)

”Än en gång, tusen tack för din hjälp! Jag känner mig väldigt motiverad att sätta mig ner och arbeta med texten! Du har gett mig nya ögon att se med!” – M.O., fantasy (skönlitteratur)

”Stort tack för ditt lektörsutlåtande, det var verkligen givande! […] Jag har fått ett väldigt professionellt intryck av dig. Jag kommer absolut att rekommendera dig/företaget om tillfälle ges.” – Y.L., thriller (skönlitteratur)

”Ditt utlåtande innehåller många synpunkter som betyder mycket för mitt fortsatta skrivande. Nu känner jag mig redo att ta tag i mitt manus igen och jag har massor med saker som jag vill förbättra. Jag skulle gärna vilja skicka det till dig igen när jag bearbetat texten.” – K.L., relationsdrama (skönlitteratur)

”Tack så mycket för ett gediget arbete.” – N.B., thriller (skönlitteratur)

”Bra och tänkvärt.” – A.B., fantasy (skönlitteratur)

”Stort tack för alla dina kommentarer och förslag. Jag har nu läst dem med stort intresse. Min första reaktion är att det är helt fantastiskt hur mycket jag har att lära och hur stimulerande det känns att ta mig an manuset med delvis nya ögon.” – H.H., thriller (skönlitteratur)

”Stort tack för det utförliga utlåtandet, nu har jag att göra, minst sagt! Eftersom detta var första gången jag skrev något annat än torra, tekniska rapporter så kommer jag ha mycket nytta av detta.” – H.S., fantasy (skönlitteratur ungdom).

”Stort tack för utförlig feedback. Mycket spännande och rolig utmaning. Finns en del att göra, tack!” – M.V. (bilderbok, lärarhandledning)

© Copyright Grensman & Grensmans AB