Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Om

Vi erbjuder kvalitativa tjänster inom textproduktion, kommunikation och utbildning.

Med hjälp av ett sofistikerat nätverk av experter kan Hanna-Karin Grensman erbjuda dig och din verksamhet marknadens bästa kommunikationstjänster genomsyrade av passion, tydlighet och kvalitet.

Grensman & Grensmans äger varumärkena Grensman Förlag, Hanna-Karin Grensman – författare, Karriärrebell och Toppbetyg.

Kompetensnätverket

Förutom Hanna-Karin Grensman verkar ett antal kompetenta personer inom ramen för Grensman & Grensmans, när det finns kompetens- och resursbehov.

Nätverket består idag av:

Hannah Lemonie –  Frilansskribent, illustratör, föreläsare

Hannah har en master i media- och kommunikationsvetenskap, en fil. kand. i genusvetenskap och arbetar som frilansskribent och jämställdhetsexpert. Hannah applicerar  kommunikativa perspektiv och normkritik på allt från analyser och granskningar till föreläsningar och workshops. Hon har tidigare hållit utbildningar i jämställd kommunikation, bildspråk, könsnormer och dess konsekvenser, samt feminism och mansfrågor.

Ann-Charlotte Sävje – Senior projektledare och affärsutvecklare

Ann-Charlotte har en gedigen affärsmässig kompetens inom bank och IT stöd för affären. Hon har en bred erfarenhet av bank och finanssektorn då hon har samverkat över divisionsgränserna och varit en länk mellan affär och IT samt arbetat i flera företag inom finansbranschen. Ann-Charlotte arbetar med  verksamhetsanalys och utveckling, Projektledning, IT förvaltning och inköp av IT stöd, Systemstödsanalys, Rutin och processkartläggning, Coachning och Affärsutveckling.

Malin Ström – Social business och social mediestrateg

Malin Ström vänder sig till företag, myndigheter och organisationer som vill vara en del av utvecklingen och ta del av de affärsmöjligheterna som de nya mediekanalerna ger upphov till. En social mediestrategi och implementering av sociala medier i verksamheten är ett omfattande och långsiktigt arbete som kräver kunskap om de tekniska verktygen och förståelse för det annorlunda ”tänket”, men även ett aktivt ställningstagande gällande sociala mediers konsekvenser för verksamheten. Malin bistår i framtagning av verksamhetens sociala mediepolicy och strategi och guidar kunden vidare i arbetet genom rådgivning och konsultinsatser.

Olivia Hoback – Digital designer med kompetens inom webbutveckling

Olivia arbetar med projekt inom design, grafik, form och layout för tryck och illustration,  webbprogrammering html/css/JQuery och wordpress, ofta med stora väletablerade varumärken.

 

© Copyright Grensman & Grensmans AB