Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Certifierad digital kommunikatör (distansutbildning)

Vill du bli en stjärna på kommunikation, informationsspridning och marknadsföring?
Läs distansutbildningen Digital kommunikatör!

Längd:
1 termin (80 timmar)

Pris:
Kursavgiften för Certifierad digital kommunikatör är 18 750 kr inkl. moms (15 000 kr exkl moms). I detta pris ingår kurslitteraturen. 

Du betalar med kort eller mot faktura. Vid fakturering tillkommer en administrationsavgift om 29 kr per faktura. 

Delbetala din utbildning från Grensmans med Svea EkonomiDu kan dela upp din betalningen i upp till 12 månader räntefritt (startavgift om 10-300 kr tillkommer baserat på betalningstidens längd) eller upp till 24 månader. Information om aktuell ränta och övriga villkor framkommer när du väljer betalningsupplägg. 

Du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp.


Start:
Distans. Börja utbildningen när du vill.

Boka nu!

Kursledare: Hanna-Karin Grensman

Hanna-Karin Grensman Grensman & Grensmans AB skribent debattör föreläsningar köp min tid mina erbjudandenHanna-Karin är en av Sveriges mest erfarna utbildare och läromedelsförfattare. Och det är hon som står bakom kurslitteraturen och innehållet i denna utbildning.

 Hanna-Karin Grensman är utbildad beteendevetare med lång erfarenhet av affärsutveckling, digitalisering och kommunikation. Utöver det är hon en flerfaldigt publicerad författare och engagerande föreläsare.

Hon har gedigen erfarenhet av föreläsningar och kurser med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap för privata näringslivet likväl som för Yrkeshögskolan. Hon har tagit fram utbildningskoncept, genomfört tusentals föreläsningar, och skrivit en handfull läroböcker.

Hanna-Karins utbildningar bygger på all den erfarenhet som hon samlar på sig genom regelbundna uppdrag som konsult inom affärsutveckling, digitalisering och kommunikation. Under utbildningen delar hon med sig av sina mest värdefulla erfarenheter och framtidsspaningar inom digitalisering och kommunikation.

Hanna-Karins expertkunskaper inom både kursens ämne och på pedagogik är din garanti för att du får rätt kunskaper på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt vis.

Fler aktuella kurser

Kommunikatör

Utbildning online

Online - Distans
1 termin (80 h)
Valfri start och takt
Certifiering

Digital
kommunikatör

Utbildning online

Online - Distans
1 termin (80 h)
Valfri start och takt
Certifiering

Kvalificerad
administratör

Utbildning online

Online - Distans
1 termin (80 h)
Valfri start och takt
Certifiering