Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Kvalificerad administratör (distansutbildning)

Vänligen notera att utbildningen är under produktion. Detta innebär att all information nedan kan komma att ändras. Utbildningen beräknas vara tillgänglig från december 2021. 

Vill du bli en stjärna på administration, informationshantering och organisationsstöd?
Läs distansutbildningen Kvalificerad administratör! 

Längd:
1 termin (80 timmar)

Pris:
Avgiften för Kvalificerad administratör är 18 750 kr inkl. moms (15 000 kr exkl. moms).

Betalning sker mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalning på 12 eller 24 månader. Fakturering sker kvartalsvis. Ångerrätt 14 dagar gäller självklart.

Start:
Distans. Börja utbildningen när du vill.

 

Kursledare: Hanna-Karin Grensman

Hanna-Karin Grensman Grensman & Grensmans AB skribent debattör föreläsningar köp min tid mina erbjudandenHanna-Karin är en av Sveriges mest erfarna utbildare och läromedelsförfattare, och det är hon som står bakom innehållet i denna utbildning.

 Hanna-Karin Grensman är utbildad beteendevetare med lång erfarenhet av affärsutveckling, digitalisering och kommunikation. Utöver det är hon en flerfaldigt publicerad författare och engagerande föreläsare.

Hon har gedigen erfarenhet av föreläsningar och kurser med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap för privata näringslivet likväl som för Yrkeshögskolan. Hon har tagit fram utbildningskoncept, genomfört tusentals föreläsningar, och skrivit en handfull läroböcker.

Hanna-Karins utbildningar bygger på all den erfarenhet som hon samlar på sig genom regelbundna uppdrag som konsult inom privata näringslivet likväl som offentlig sektor. Under utbildningen delar hon med sig av sina mest värdefulla erfarenheter och lärdomar.

Hanna-Karins expertkunskaper inom både kursens ämne och på pedagogik är din garanti för att du får rätt kunskaper på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt vis.