Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Testpersoner sökes till distansutbildningen Kvalificerad administratör

VILL DU BLI KVALIFICERAD ADMINISTRATÖR?

Jag håller för närvarande på att ta fram ytterligare en distansutbildning, den här gången yrkesutbildningen kvalificerad administratör.

För varje ny utbildning behöver jag tre personer som kan testa den innan vi släpper på betalande deltagare.

Det innebär att du går utbildningen gratis (ord. pris. ca 18 000 kr) mot att du ger mig feedback på innehållet så att jag kan göra eventuella korrigeringar.

Så det är viktigt för mig att du verkligen har ett intresse och möjlighet att lägga minst 4 timmar i vecka på detta. Preliminärt startdatum är 1 december.

Du kan läsa mer om utbildningen Kvalificerad administratör här

Hör av dig om det låter intressant!


Hanna-Karin Grensman distanskurs online Kommunikatör distansutbildning Grensman & Grensmans ABDistansutbildning: Kommunikatör

Vill du bli en stjärna på kommunikation, informationsspridning och marknadsföring?

Kommunikatörens grund är strategiska och praktiska kunskaper i effektiv kommunikation, en kompetens som alla företag behöver.

Utbildningen till Kommunikatör är en heltäckande utbildning som tar upp allt från strategier och planering, praktiska verktyg och optimering. Den ger dig spetskunskap i att använda metoder, verktyg, som social media, för att skapa relevant innehåll och formulera slagkraftiga budskap för att nå igenom bruset..

Läs mer och boka utbildningen Kommunikatör


Hanna-Karin Grensman distanskurs online digital Kommunikatör distansutbildning Grensman & Grensmans ABDistansutbildning: Digital kommunikatör

Vill du arbeta med marknadskommunikation och digital marknadsföring?

Oavsett vad målet med din kommunikation är: sälja och marknadsföra produkter, kommunicera med medborgare, eller sprida information inom en organisation, så kommer du att ha det strategiska tänket och verktygen för nå rätt målgrupp, med rätt budskap, på rätt vis.

Utbildningen till Digital kommunikatör är en heltäckande utbildning som tar upp allt från strategier och planering, praktiska verktyg och optimering. Den ger dig spetskunskap i att använda digitala verktyg, som social media, för att skapa relevant innehåll och formulera slagkraftiga budskap för att nå igenom bruset.

Läs mer och boka utbildningen Digital kommunikatör.