Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Kommunikatör (distansutbildning)

Vill du bli en stjärna på kommunikation, informationsspridning och marknadsföring?
Läs distansutbildningen Kommunikatör!

Längd:
1 termin (80 timmar)

Pris:
Kursavgiften för Kommunikatör är 18 750 kr inkl. moms (15 000 kr exkl moms).
Betalning sker mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalning på 12 eller 24 månader. Fakturering sker kvartalsvis. Ångerrätt 14 dagar gäller självklart.

Start:
Distans. Börja utbildningen när du vill.

Boka nu!

Kursledare: Hanna-Karin Grensman

Hanna-Karin Grensman Grensman & Grensmans AB skribent debattör föreläsningar köp min tid mina erbjudandenHanna-Karin är en av Sveriges mest erfarna utbildare och läromedelsförfattare. Och det är hon som står bakom kurslitteraturen och innehållet i denna utbildning.

 Hanna-Karin Grensman är utbildad beteendevetare med lång erfarenhet av affärsutveckling, digitalisering och kommunikation. Utöver det är hon en flerfaldigt publicerad författare och engagerande föreläsare.

Hon har gedigen erfarenhet av föreläsningar och kurser med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap för privata näringslivet likväl som för Yrkeshögskolan. Hon har tagit fram utbildningskoncept, genomfört tusentals föreläsningar, och skrivit en handfull läroböcker.

Hanna-Karins utbildningar bygger på all den erfarenhet som hon samlar på sig genom regelbundna uppdrag som konsult inom affärsutveckling, digitalisering och kommunikation. Under utbildningen delar hon med sig av sina mest värdefulla erfarenheter och framtidsspaningar inom digitalisering och kommunikation.

Hanna-Karins expertkunskaper inom både kursens ämne och på pedagogik är din garanti för att du får rätt kunskaper på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt vis.

Fler aktuella kurser

Kommunikatör

Utbildning online

Online - Distans
1 termin (80 h)
Valfri start och takt
Certifiering

Digital
kommunikatör

Utbildning online

Online - Distans
1 termin (80 h)
Valfri start och takt
Certifiering

Kvalificerad
administratör

Utbildning online

Online - Distans
1 termin (80 h)
Valfri start och takt
Certifiering

Kommer
snart

Utbildning online

Online
Under produktion
Premiär efter sommaren
Mer info kommer snart