Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Anmäl dig till första (eller femtioelfte) föreläsningen utifrån min nya bok!

Det är alltid en fråga om perspektiv.

Man skulle kunna tänka att jag nu håller min första föreläsningar utifrån min nya bok som kommer i mars.

Men man skulle också kunna tänka att eftersom jag baserat boken på föreläsningar och kurser som jag hållit på yrkeshögskolan under många år, så är det inget nytt under solen.

Oavsett. Boken är en blandning av teori och praktik för att ta fram en e-handelsstrategi och använda digital teknik för att öka sin försäljning. Den kommer ut i mars 2019 på Sanoma utbildning. Eventuellt kommer den att heta E-handel i praktiken – från strategi till affärsnytta. (Det är fjärde förslaget. Vi får se hur det blir.)

Om föreläsningen

Den första (eller möjligen femtioelfte) föreläsningen arrangeras av Selma Nätverk. Ett nätverk för kvinnliga företagare på Ekerö.

Bild på annons för Hanna-Karins föreläsning Mälaröarnas nyheter
Hittade mig själv i Mälaröarnas nyheter.

Kundernas förändrade konsumtions­mönster kräver att företagen arbetar med nya strategier för att lyckas med sin försäljning. Utifrån moderna modeller som inbound marketing och social selling tittar vi på hur man kan dra nytta av kraften i den digitala tekniken för att optimera effekten av sin marknads­kommunikation. Försäljning har alltid varit social. Social media gör det bara enklare.

Datum: Tisdagen den 5 februari
Plats: Ekebyhovs slott
Tid: 08:00 till 10:00
Pris: Självkostnadspris frukost 125 kr
Anmälan: Selma Nätverk

Kommentarer är stängda.