Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Intervjuad med anledning av boken E-handel i praktiken

Changemaker Educations, där jag bland annat sitter i ledningsgruppen för utbildningen Webbutvecklare E-handel, har intervjuat mig med anledning av nya boken: E-handel i praktiken

E-handeln fortsätter att växa i Sverige, och allt fler väljer att handla varor och tjänster på nätet. Vi har pratat med Hanna-Karin Grensman, del av ledningsgruppen på utbildningen Webbutvecklare e-handel, om vad det innebär att jobba med e-handel i praktiken. 

E-handeln fortsätter att växa i Sverige, med en tillväxt på 15 % 2018 jämfört med föregående år. Att handla varor och tjänster på nätet har blivit vardag för de flesta av oss. Utbildningen Webbutvecklare e-handel ger färdigheter och kunskap att bli en del av den snabbt växande e-handelsbranschen i Sverige. Vi har pratat med Hanna-Karin Grensman, del av ledningsgruppen för utbildningen, om vad det innebär att jobba med e-handel i praktiken. Hon är även författare av boken med samma namn.

– Branschen växer stadigt och det finns ingen anledning att anta att detta skulle förändras. Kundernas beteende och deras förväntningar har också ändrats i och med den nya tekniken. Dessa förändringar innebär att alla detaljhandlare behöver förhålla sig till e-handeln och dess möjligheter, menar Hanna-Karin Grensman.

Läs hela artikeln här: E-handel i praktiken