Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

”Peter-Alexander den store” rosas på bloggen Dawn of Pagolia

Fin recension av min bok ”Peter-Alexander den store” på bloggen Dawn of Pagolia:

”[…] Där hittade jag ”Peter-Alexander den store” av Hanna-Karin Grensman som en rekommendation till ”Att prata med barn om sexuella övergrepp” som jag beställde för något år sedan som en del av min research till ett arbete. Häftet jag nämnde sist är väl något bristfällig men jag är enormt glad att jag beställde den samt gjorde gigantarbetet med alla böcker då det ledde mig till ”Peter-Alexander den store”. Boken är en skönlitterär barnbok som inte främst är avsedd som ett skönlitterärt verk utan som ett verktyg för att hjälpa vuxna att nå fram till barn som är eller någon gång har blivit utsatta för övergrepp. Det är skrivet för barn men verket berör mig som vuxen och både text som bild (illustrationer av Ingela Bergman). […]

Kommentarer är stängda.