Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Virvelvinden Hanna-Karin drar in över Almedalen: Orädd och med något att säga

PRESSMEDDELANDE

– Att vara i Almedalen är helt galet, skrattar Hanna-Karin Grensman, VD för kommunikationshuset Grensman & Grensmans. Du kan vara med på seminarier som intresserar dig från tidig morgon till sent på kvällen och sen fortsätta nätverka på otaliga mingel runt om i stan. Du träffar aktivt fler människor än under hela resten av året.

Hanna-Karin Grensman var med i Almedalen redan förra året och skapade många viktiga kontakter för sin verksamhet.

– Det var oerhört värdefullt för mig att vara med i Almedalen redan i fjol och få så många kvalitativa personliga möten på så kort tid så snart efter att jag startat min verksamhet. Både effektivt och inspirerande, säger hon.

I år har Grensman inga förhandsplanerade åtaganden under Almedalsveckan utan finns på plats för att öka bredden och djupet på sitt nätverk och lyssna till de många intressanta seminarier som hålls under veckan.

”Jag ser mig inte som modig, jag är bara inte rädd”

Rådet till nyföretagare brukar vara att börja smått och växa, men när Hanna-Karin Grensman startade Grensman & Grensmans förra året välkomnade hon direkt kunderna till ett brett kommunikationshus.

– Jag ser mig inte som modig, jag är bara inte rädd, förklarar Hanna-Karin. När jag startade Grensman & Grensmans var det ett steg i mitt yrkesliv som var väl förberett.

Hon har förståelse för att det kan tyckas vara ett stort steg att öppna upp direkt med kursverksamhet, bokutgivningar och marknadsföringsbyrå men själv ser hon mer till de positiva synergieffekterna. I ledningen har hon samlat ”duktiga flickor med brinnande intresse” för det de gör och Hanna-Karin Grensman litar till att hennes egen och medarbetarnas kompetens kommer visa på varför detta inte är ett modigt steg utan ett självklart.

Man kommer aldrig längre än de mål man sätter upp

-Jag har inte saknat kunder under företagets första år utan vi fortsätter att växa och jag har redan tagit in medarbetare som kan dela på ledningen av verksamheten, säger Hanna-Karin Grensman, VD på Grensman & Grensmans AB. Man kommer aldrig längre än de mål man sätter upp.

– Vi tror på att ta stora kliv och har nyligen lanserat vår nya hemsida. Det är roligt att bredden på vår verksamhet blir synlig genom denna sida där kunderna kan köpa både böcker och tjänster genom vår e-butik, säger Hanna-Karin Grensman.

Grensman & Grensmans erbjuder kunderna hela verktygslådan för att skapa och kommunicera sin verksamhet.

– Kunden kan känna sig trygg i att Grensman & Grensmans som företag tar ett helhetsperspektiv med varje medarbetare som specialist på sitt område, säger Hanna-Karin Grensman.

– Vår webbsida kommer, precis som våra Twitterkonton och Facebooksidor, ge våra besökare aktuella och relevanta nyheter om våra verksamhetsområden på Nyhetssidan. Intressanta artiklar som rör våra olika kompetensområden kommer publiceras under rubriken Megafon.

Skribent: Maria Kedvall

Ytterligare upplysningar

Hanna-Karin Grensman, VD, 08-555 362 20, hanna-karin (a) grensmans.se
Kristine Eldestam, pressansvarig, 08-555 362 25,  kristine.eldestam (a) grensmans.se

Kommentarer är stängda.