Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Alla kan hitta ett arbeta att älska!

Webbinarium om att hitta vägar som leder dig till ett där du kommer till din rätt, på dina villkor, och där du är uppskattad för allt det du är!

Webbinariets huvudbudskap

  • Utgå alltid från dig själv – du är inte copy-paste! Du behöver veta vad du vill, för att kunna ta dig dit. Det som är rätt för andra, eller de andra tycker att du borde göra, är sällan det rätta.
  • Följ inga regler. Regler finns i skolan, inte i arbetslivet. Hitta strategier som fungerar utifrån dig och dina mål, helt oberoende av om det är ”så man gör” eller inte.
  • Följ inga mallar. Material du skickar till en potentiell arbetsgivare är ett reklamblad, och den mall du väljer ska få dig att framstå som fantastisk, inget annat. (Och eftersom du och jag inte är samma, med samma erfarenheter, kan det som får dig att framstå som fantastisk, få mig att framstå som direkt olämplig.)
  • Vänta inte på att bli uppbjuden av arbetsgivaren (och glöm inte att tveksamhet skapar olust).
  • Ta ett personligt ansvar för att skapa sig det yrkesliv som du vill ha. För även om ett misslyckande inte behöver bara ditt fel, så är det ändå bara du som kan påverka din situation och skapa förutsättningar för att det ska gå bättre nästa gång.