Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Grensman & Grensmans representerar Anna Siekas

Grensman & Grensmans fortsätter sitt uppdrag med Anna Siekas. Grensman & Grensmans har tidigare hjälpt komikern Anna Siekas att utforma och stärka sitt varumärke samt skapat hennes hemsida, www.siekas.se, vilket du kan läsa om här.

Grensman & Grensmans har nu som uppdrag att fortsätta stärka Anna Siekas varumärke och få henne att synas i mediebruset och på scen. Grensman & Grensmans ansvarar för bokning, marknadsföring, juridik och administration, så att Anna Siekas kan koncentrera sig på den kreativa processen.

Huvudansvarig för uppdraget är Lisa Zetterström, som har stor erfarenhet av bokning, marknadsföring och PR inom kultur- och nöjessektorn.

Anna Siekas har en bakgrund inom teatern, och med stor inlevelse på scenen så tvekar hon inte att skämta om allt från sex till politik och kroppsliga skavanker. Hon är även föreläsare och krönikör och pratar varje vecka i P4 Gävleborg i programmet ”Siekas spaning” om allt mellan himmel och jord.

Grensman & Grensmans har bred kunskap inom marknadsföring, varumärkesprofilering och kommunikation. Vill du också få hjälp med att marknadsföra och profiliera en person i offentligheten? Läs mer om våra tjänster här på hemsidan, eller kontakta oss direkt.

Kommentarer är stängda.